265 jarrujen ilmaus, multipower ja muuta asiaa

Siirry alas

265 jarrujen ilmaus, multipower ja muuta asiaa

Viesti  vilikki lähetetty 25/12/2013, 14:43

Tuli hommattua 265 verku vuodelta 81. Koneessa on tunteja 8-9 tuhannen väliltä, tarkkaa määrää en tiedä kun mittarinvaijeri on ilmeisesti poikki. Vaihtelin siihen öljyt vaihteistoon, niin sen jälkeen häipyivät jarrut. Mistä löytyy ilmausruuvi nestejarruille, kun säiliö on lämmityslaitteen vieressä oikealla puolen. Jarrut kuitenkin pitävät kun polkimia pumppailee parikymmentä kertaa. Nesteet ajattelin vaihtaa niin silloinhan ne jarrut on ilmattavakin. Säiliökin on varmaan vaihtokunnossa, kun näyttää aika hapertuneelle.

Löytyyköhän tuohon palmun hyttiin vielä käsijarruvaijeria jostain? Entinen on aika lahjakkaasti jumissa, pitää tutkia sitä vielä tarkemmin että saisiko siitä päät irti ja teettäis jossain vaijerin, kun tarvikkeena tuntuvat ainakin olevan enemmän kuin kiven alla.

Multipowerikaan ei pelaa. Kannattaako sitä alkaa laittamaan vai mennä sillä hitaalla puolella ilman moottorijarrutusta. Ei ole mitään isoja siirtymiä tarkoitus ajella vaan lähinnä pihahommia tehdä. Kuitenkin jos joskus tartteisi tielle lähteä niin olisihan siinä ihan kivaa vauhtia vähän enemmän olla.

Hydrauliikasta vielä vähän. Kannattaako tuohon laitella takasiltaan metsäkuormaajaa kiinni? Tulossa olisi patun 505 kuormain. Se olisi kooltaan ainakin passeli, mutta massikan pumpun tuotto vähän arveluttaa. Vapaan paluun letku on jo tehty ja laitettu paikalleen ulosoton kytmen luukussa olevaan valmiiseen paikkaan. Tarkoitus oli vielä laittaa vähän lisähydrauliikkaa ja nostolaitteen ohjaus erilliseen yksitoimiseen karaan, jotta lisähydrauliikkaa käytettäessä ei tartteisi enää kolmitieventtilin kanssa pelata.

Tarkoitus oli lisäksi tulevana kesänä laitella hyttiin uusi lattia ja verhoilla se hytti sitten samalla uudelleen. Valot tuohon vehkeeseen on jo kuntoon laitettu. Yksikään ei palanut kun kone minulle tuli  Very Happy 

vilikki

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 25.12.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa