Massey Ferguson 50R

Siirry alas

Massey Ferguson 50R

Viesti  isopahasusi lähetetty 24/7/2014, 06:29

Hei,

Uusi traktorin omistaja ilmoittautuu. Pihalla seisoo nyt Massey Ferguson 50R traktorikaivuri. Päällisin puolin ihan kelvollisen oloinen kone ja tuntuisi liikkuvan ihan hyvin.

Muutama asia mikä vaatinee hieman paneutumista ja kunnostusta alkuun on hydrauliikkapuoli ja jarrut. Lueskelin jostain että jarrut toimisivat osana hydraulijärjestelmää onko tosiaan näin? Tällöin ei kait myöskään jarrunestesäiliötä olisi erikseen? Mistähän jarrujen pääsylinteri löytyy? Tässähän pitäisi kait olla ns. kuivat jarrut jo. Jarrut pitää kyllä tasaisella mutta mäessä ei saa kunnolla pysähtymään konetta. Jarruosia näytti olevan saatavilla ihan hyvin, mutta olisiko kenelläkään ohjeita jarrujen purkamiseen? Ja mitä kaikkea tuolta kannattaa samalla uusia, jarrusylinterit? jarruputket? Käsijarru ei myöskään toimi, täytyy tutkia saisko säädettyä vai onko sille omat levyt jotka pitäs vaihtaa.

Hydrauliikkapuoli toimii kyllä, mutta valuttaa nestettä sylinterin juuresta takakaivimesta. Onkohan tiivisteet vaihtokunnossa? Hydrauliikkanesteen lisäyskorkin löysin mutten säiliötä / silmää josta voisi seurata nesteen pintaa. Pitäisikös sellainenkin olla jossain?

Jossain vaiheessa on tarkoitus alkaa hieman kunnostamaan laitetta, ehkä jopa maalauttaa se uusiksi. On tainnut olla ihan kovassa käytössä vuosien varrella. No nyt saa viettäää eläkepäivät ihan piha käytössä minulla.
avatar
isopahasusi

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 23.07.2014
Paikkakunta : Nurmijärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa