Harmaa TEF-20 porskuttaa

Siirry alas

Harmaa TEF-20 porskuttaa

Viesti  take lähetetty 23/12/2008, 04:03

Tässäpä kuvatusta toissa kesältä. Käytiin appiukon kanssa käynnistääs vanha harmaa. Perimätiedon mukaan olis seissy tuolla sontaruumassa 15-20v. Vaihettiin moottoriöljyt ja suodatin ja polttoaineen suodattimet ja pari mädäntynyttä vesiletkua. Sit akku kii ja tarttia:
http://www.aijaa.com/v.php?i=3264403.jpg
Vaihdekepistä tarttaus ei toiminu. Jotenkin jäi liike liian lyhyeksi. Piti rengasraudalla avittaa. Puolipuristin päälle, kaasu auki, tartti pyörimään kunnes kierrokset ei enää nouse ja puolipuristin pois ja siitä alko puksutella. Pikkusen sinistä väriainetta pakokaasussa näkyy olevan. Very Happy Pari sekuntia yskähteli ennen kuin alkoi ottaa kierroksia.

Vaihteet toimi alkuun vähä huonosti. Ei ollu kun 3 ja 4 käytössä. Piti ottaa vaihdekeppi irti ja tippakannulla vähän ölppää siirtäjiin niin alkoi vaihteita löytyä. Sit hiukan kaahailua että öljy lentää sinne ylös siirtäjiin asti. Vartin hurjastelun jälkeen vaihteisto alko pelaa kuin olis eilen tullu tehtaalta. Kytkin tosin irrottaa pienellä viiveellä eikä jarrupolkimet liiku mihinkään vaikka koko painolla pomppii päällä. Vähän ruostettakin näkyy olevan fiksattavaksi. Onneksi saatiin käyntiin ja liikkeelle. On sitä vähän tullut ulkoilutettua mahdollisimman säännöllisesti. Jopa tukkia ajettu metästä ulos!! Raju rauta on hän. Ei voi muuta sanoa. Sanattomaksi menee. Shocked

take

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 23.12.2008

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Harmaa TEF-20 porskuttaa

Viesti  10/60 TenSpeed lähetetty 24/12/2008, 10:06

Onnitelut, kyllähän se on näpäkkä kone, puita on tullu ajettua itekkin, on kätevä pyöritellä puitten välissä Very Happy

10/60 TenSpeed

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 15.06.2008
Paikkakunta : kontiolahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Harmaa TEF-20 porskuttaa

Viesti  take lähetetty 29/12/2008, 19:01

10/60 TenSpeed kirjoitti:Onnitelut, kyllähän se on näpäkkä kone, puita on tullu ajettua itekkin, on kätevä pyöritellä puitten välissä Very Happy
Kiitos. Onhan se yllättävän ketterä. Mielestäni vaikuttaa jopa ketterämmälle kuin FE35. Paljon kivampi mettävehje kuin joku saakutin nelivetorohjo. Ja tukki nostolaitteessa hinauksessa painona niin ei pidon kanssakaan ole ongelmia vaikka takaveto onkin. Very Happy Kääntyminen meinaa joskus ottaa koville kun etupyörät ei oikein maata kosketa eikä jarruja ole.

take

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 23.12.2008

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Harmaa TEF-20 porskuttaa

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa